Στον Μπολιό πραγματοποιήθηκε η 5η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης του Κρουσώνα


Στις 31/3/2024 συναντηθήκαμε τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης "Ο Κρουσώνας διαβάΖΕΙ διαφορετικά" στο παραδοσιακό καφέ-μεζεδοπωλείο "Το κολωνάκι" στον Κρουσώνα. 


















Στον φιλόξενο χώρο του Μπολιού με τα νοστιμότατα, ποιοτικά και προσεγμένα παραδοσιακά κρητικά φαγητά, ήπιαμε τον καφέ μας και είπαμε τα νέα μας για άλλη μία φορά. 






Στην παρέα μας ήρθαν ξανά ο Ασφοντυλίτης και ο Νικ Βούισιτς ιδωμένοι διαφορετικά αυτή τη φορά, αλλά και άλλοι νέοι ήρωες μάς μίλησαν για τις ζωές τους και τη διαφορετικότητά τους, όπως "Η τελευταία μαύρη γάτα" του Ευγένιου Τριβιζά με τους πολλούς πολιτικοκοινωνικούς συμβολισμούς, αλλά και νεαρές ηρωίδες που μας έδωσαν συμβουλές και κανόνες σχέσεων!


















Τη συζήτηση μονοπώλησε σημαντικά και ο δικός μας,  ο μεγάλος κρητικός συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης, με πολλές γνωστές και άγνωστες πλευρές της ζωής και του έργου του. 





Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη Μιχάλη (Michael) Νικάκη (Μπολιός) για το κέρασμα, τη βοήθεια και τη φιλοξενία του αλλά και όλους όσοι ήρθαν και ανυπομονούμε για την επόμενή μας συνάντηση.




Στην πέμπτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης ήρθαν τα παρακάτω μέλη μας:

Δήμητρα Μαρκοπούλου, Μαίρη Παπουτσάκη, Αγγελική Τσαρούχα, Σάσα Καράμπα (online σύνδεση), Μαρία Καλλέργη, Λυδία Βόγκελ Τσανταρολάκη, Μαρία Μακατουνάκη, Χαράλαμπος Μαστρογιωργάκης, Κρυσταλλένια Στεφανάκη, Ευπραξία Πιτσικάκη.

Οι μαθητές μας: Ευανθία Θεοχαράκη, Μαίρη Φρυσουλάκη και Μιχαέλα Τσοράγλου.

Και τα νεότερα μέλη μας: Έλενα Σταματάκη και Μαριλίτα Γεροστέργιου.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Α΄ Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης

Τα Βιβλία της Λέσχης

Τα βιβλία της Εκστρατείας